Box Office

Location: Providence, RI
Client/Architect: Distill Studio
Engineer of Record:  Structures Workshop, Inc.

 The Box Office is a  3-story office building consisting of 32 reused shipping containers under construction in Providence. The office spaces contain dramatic 14 foot cantilevers and container bridges are formed to create passageways between office units. We created a robust Revit Container family for used section/detail creation. 

The Box Office is a  3-story office building consisting of 32 reused shipping containers under construction in Providence. The office spaces contain dramatic 14 foot cantilevers and container bridges are formed to create passageways between office units. We created a robust Revit Container family for used section/detail creation. 

IMG_0076.JPG
• Settings >> Advanced >> Code Injection >> Footer